سبزي ماهي تيار
سبزي ماهي تيار
 

موارد مصرف :اين سبزي براي تهيه انواع قليه و همچنين پركردن شكم ماهي مصرف ميشود

مواد لازم براي تهيه قليه ماهي جهت 5 نفر

سبزي ماهي تيار 1 بسته ، تمبر هندي 100 گرم، سير 4 يا 5 حبه،آرد 1 قاشق غذا خوري،از انواع ماهي بدون سيخ، از تن ماهي و يا ميگو مي توان به عنوان گوشت قليه استفاده نمود.نمك،فلفل،زردچوبه به ميزان لازم


 
 

طرز استفاده : ابتدا سبزي را به مدت 15 دقيقه درون آب نيمه گرم بخيسانيد طوريكه آب سطح سبزيها را بپوشاند سپس سبزي را آبكش كنيد،سير ها را خلال نموده همراه با سبزي آبكش شده و مقداري روغن كاملا سرخ نماييدسپس به آن كمي زردچوبه فلفل و در صورت كم نمك بودن تمبر هندي نمك اضافه كنيدسپس به اين مخلوط آرد را بيفزاييد.تمبر هندي را به همراه 1 يا دو ليوان آب كاملا بخيسانيد و از صافي عبود دهيد تا مواد اضافي ان گرفته شود و سپس آن را به ساير مواد آماده شده اضافه كنيد.

به اين ترتيب اجازه دهيد قليه به روي شعله ملايم كاملا جا بيافتد. پس از آن قليه را همراه با برنج و يا نان ميل كنيد.

 
 

مواد لازم براي  پر كردن شكم ماهي جهت 5 نفر

سبزي ماهي تيار 1 بسته، آب تمبر هندي 1 استكان، سير داغ 1 يا 2 قاشق سوپ خوري، پياز داغ 1 يا 2 قاشق سوپ خوري،نمك و فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم

طريقه مصرف: ابتدا سبزي را به مدت 15 دقيقه درون آب نيمه گرم بخيسانيد طوريكه آب سطح سبزيها را بپوشاند سپس سبزي را آبكش كنيد

تمبر هندي را كه قبلا از صافي عبور داده ايد را بگذاريد بجوشد

سبزي آبكش شده را به همراه پياز داغ و سير داغ كاملا سرخ نماييد سپس آب تمبر هندي جوشيده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد كاملا روي شعله ملايم جا بيفتد.

درون شكم ماهي را كه قبلا تميز نموده ايد توسط مواد تهيه شده پركيند و ماهي را درون فر قراردهيد تا كاملا برشته شود.

به اين ترتيب غذاي شما آماده است.