جعفري خشك تيار
جعفری خشک تیار

 

موارد مصرف   : از اين سبزي معطر به صورت خشك و تازه مي توان براي بهبود بخشيدن طعم و معطر نمود انواع خوراكيها ي مرغ و گوشت، انواع سيب زميني  تخم مرغ آب پز، انواع ساندويج انواع سوپ، و آش، قرمه سبزي ، سبزي پلو و كوكو استفاده نمود.

 
 

طرز استفاده :

براي تهيه سوپ و آش و غذاهايي نظير قرمه سبزي و كوكو ، سبزي به همراه نسبت مناسبي از ديگر سبزيهاي تيار مخلوط كرده و اين مخلوط به مدت 15 دقيقه درون آب نيمه گرم بخيسانيد طوريكه آب سطح سبزيها را بپوشاند  سپس مخلوط سبزيها را آبكش نماييد و براي تهيه خوراكيها مصرف نماييد.براي تهيه سبزي پلو از اين سبزي به صورت خشك و بدون نياز به خيساندن ميتوان استفاده نمود.آن را به همراه ديگر سبزيهاي مناسب تيار جهت استفاده تهيه سبزي پلو به نسبت مورد نياز مخلوط نموده و درون آب برنج در حال جوشيدن بريزيد و يا اينكه پس از آبكش برنج، مخلوط سبزي آماده شده را در لابلاي آن بپاشيد تا عطر و طعم آن كاملا حفظ شود